Logo
Nevíte si rady?
(Po-Pá, 8-17 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 499 Kč a máte dopravu ZDARMA
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
Novinky
16.03.2022
Rozvoz Strakonice
Naši milí zákazníci z okolí Strakonic, aby nakupování v našem internetovém obchůdku bylo pro Vás snadnější, pohodlnější a levnější, je možné objedna... číst celé
11.11.2020
Spustili jsme naše nové webové stránky
Právě jsme rozběhli nový eshop. Nyní můžete u nás nakupovat z pohodlí domova! Budeme se těšit na Vaše objednávky... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Nechte se inspirovat. Můžete se kdykoliv odhlásit.

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti Eva Kníže - Nostalgia Market, se sídlem Miloňovice č.ev.82, 386 01 Strakonice, IČ 08787891, zapsaná v živnostenském rejstříku u Městského úřadu Strakonice dne 18. 12. 2019, pod č.j. MUST/055906/2019/OŽÚ/vav (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
    • IČ, DIČ, Název firmy
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Nechte se inspirovat. Můžete se kdykoliv odhlásit.

 

Prodáváme zboží od českých a známych zahraničních značek

   Clayre & Eef      Juleeze      Esschert Design          Dakls          Ib Laursen Denmark         Isabelle Rose London       

 

 

Informace pro zákazníky
Naše přednosti

* ŠIROKÝ SORTIMENT

* SKVĚLÉ CENY

* RYCHLÁ EXPEDICE

* VÝDEJNÍ SÍŤ PO ČR

 

 
Kontakty
Zákaznická podpora
Zákaznická podpora
(Po-Pá, 8-17 hod.)
© 2021 Všechna práva vyhrazena
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz