Logo
Nevíte si rady?
(Po-Pá, 8-17 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 499 Kč a máte dopravu ZDARMA
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
Novinky
11.11.2020
Spustili jsme naše nové webové stránky
Právě jsme rozběhli nový eshop. Nyní můžete u nás nakupovat z pohodlí domova! Budeme se těšit na Vaše objednávky... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Nechte se inspirovat. Můžete se kdykoliv odhlásit.

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti Eva Kníže - Nostalgia Market, se sídlem Miloňovice č.ev.82, 386 01 Strakonice, IČ 08787891, zapsaná v živnostenském rejstříku u Městského úřadu Strakonice dne 18. 12. 2019, pod č.j. MUST/055906/2019/OŽÚ/vav (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
    • IČ, DIČ, Název firmy
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Nechte se inspirovat. Můžete se kdykoliv odhlásit.

 

Prodáváme zboží od českých a známych zahraničních značek

   Clayre & Eef      Juleeze      Esschert Design          Dakls          Ib Laursen Denmark         Isabelle Rose London       

 

 

Naše přednosti

* ŠIROKÝ SORTIMENT

* SKVĚLÉ CENY

* OSOBNÍ ODBĚR

* RYCHLÁ EXPEDICE

* VÝDEJNÍ SÍŤ PO ČR

Kde nás najdete

OC Maxim - provozovna č.18
Bezděkovská 30, 386 01 Strakonice

Map
Kontakty
Zákaznická podpora
Zákaznická podpora
(Po-Pá, 8-17 hod.)
© 2021 Všechna práva vyhrazena
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz